Alternativní energie Alternativní energie [1]
dvouměsíčník se zaměřením na technologie využívající obnovitelné zdroje energie: úspory paliv a energie, energie solární, větrná, vodní, geotermální, využití biomasy, obnovitelná paliva, tepelná čerpadla …

ASIONEWS ASIONEWS [2]
je časopis vydávaný firmou ASIO, spol. s r.o. a je určen pro interní potřeby a zákazníky TÉTO firmy.

Ateliér Ateliér [3]
Odborný celostátně vydávaný časopis, distribuce Přímo na adresy odborné veřejnosti, prezentace na mezinárodních výstavách, regionálních akcích i návštěvníkům Veletrhy. Výrobcem i prodejcům stavebních materiálů a technologií nabídka časopisu za zvýhodněných podmínek.

 Bezpečnost a hygiena práce Bezpečnost a hygiena práce [4]
je určen všem odborníkům, zabývajícím se bezpečností a ochranou zdraví při práci. Časopis Své čtenáře informuje o právních normách, nařízeních vlády, vyhláškách ČÚBP a dalších závazných předpisech v oblasti bezpečnosti a hygieny práce.

BIO BIO [5]
Měsíčník pro udržitelném život vycházejí každý měsíc a je k dostání v prodejní zdravé výživy. Distribuce po celé ČR i SR, rozsah 24 Plnobarevný stran A4.

Bulletin společnosti HAPPY END CZ, as Bulletin společnosti HAPPY END CZ, as [6]
Hlavním cílem bulletinu je , aby zákazníci byli průběžně informováni o nových trendech v ekologii a bezpečnosti práce.

EKOfutura EKOfutura [7]
nezávislý časopis zabývající se otázkami životního prostředí, přináší informace o nových ekologických technologiích a výrobcích, environmentální politice, výchově.

 Ekologické listy Ekologické listy [8]
Cílem časopisu je zvýšit informovanost olomoucké veřejnosti o současných ekologických problémech a environmentální osvětě v regionu střední Moravy. Ekologické listy jsou sirén bezplatně, pravidelně se s nimi setkat na více než 60 veřejně přístupném místech v Košicích.

 Krkonoše - Jizerské hory Krkonoše – Jizerské hory [9]
Měsíčník o přírodě a lidech, který vydává Správa Krkonošského národního parku. Barevný časopis Nabízí 52 stránek, věnovaných přírodě a ochraně životního prostředí, historii, aktuálním Zpravy z regionu az činnosti Správy KRNAP.

 Minerální suroviny Minerální suroviny [10]
je specializovaný časopisem zabývajícím se problematikou těžby, zpracování a zpracováním stavebních materiálů v České republice, Slovenské republice a Polsku.

 Naše příroda Naše příroda [11]
populárně naučný časopis s PROFESIONÁLNÍHO fotografiemi, který se věnuje živůčichů, rostlin a zajímavým místům České republiky a přilehlých oblastí. Časopis je určen všem milovníkům přírody, lidem se zájmem o turistiku, ochranářských činnost nebe fotografování přírody.

Odpad Odpady [12]
Měsíčník který informuje o situaci v odpadovém hospodářství a subjektech, které v něm působí, o nových trendech, zkušenostech, technologiích a systémech nejen v ČR, ale iv zahraničí.

 Olomoucký biozpravodaj Olomoucký biozpravodaj [13]
Samostatná příloha Ekologických listů které jsou sirén bezplatně, pravidelně se s nimi setkat na více než 60 veřejně přístupném místech v Košicích
Sedmá generace Sedmá generace [14]
společenské-ekologický časopis který vydává hnutí DUHA již od roku 1991. Hlavním cílem časopisu je vytvářet prostor pro diskusi o moderní společnosti, sociálních a ekologických dopadech jejího vývoje i politických, hospodářských a kulturních souvislostech současných společenských trendů.

 Vodní hospodářství Vodní hospodářství [15]
specializovaný vědeckotechnický Měsíčník pro projektování, realizaci a plánování ve vodním hospodářství a souvisejících oborech životního prostředí.

VÝSTAVBA VÝSTAVBA [16]
Čtvrtletník pro výstavbu, rekonstrukci a revitalizaci staveb i území včetně infrastruktury. Důležitá informace pro investory, projektanty, pracovníky stavebních firem a stavební úřady města a obcí. Pro potřeby orgánu územního plánování a územního rozvoje.

 Waste Forum Waste Forum [17]
elektronický časopis s recenzovaných výsledky výzkumu a vývoje. Je určen především pro původní vědecké práce ze všech vědních oborů, jejichž předmětem jsou odpady, předcházení jejich vzniku, nakládání s nimi a jejich využití či odstranění.

 Zpětný odběr Zpětný odběr [18]
magazín společnosti ASEKOL. Vychází 3x ročně a uveřejňuje i příspěvky od kolektivních systémů Ekolamp a ECOBAT.

References

  1. ^ Alternativní energie (www.enviweb.cz)
  2. ^ ASIONEWS (www.enviweb.cz)
  3. ^ Ateliér (www.enviweb.cz)
  4. ^ Bezpečnost a hygiena práce (www.enviweb.cz)
  5. ^ BIO (www.enviweb.cz)
  6. ^ Bulletin společnosti HAPPY END CZ, as ( www.enviweb.cz)
  7. ^ EKOfutura (www.enviweb.cz)
  8. ^ Ekologické listy (www.enviweb.cz)
  9. ^ Krkonoše – Jizerské hory (www.enviweb.cz)
  10. ^ Minerální suroviny ( www.enviweb.cz)
  11. ^ Naše příroda (www.enviweb.cz)
  12. ^ Odpady (www.enviweb.cz)
  13. ^ Olomoucký biozpravodaj (www.enviweb.cz)
  14. ^ Sedmá generace (www.enviweb. cs)
  15. ^ Vodní hospodářství (www.enviweb.cz)
  16. ^ VÝSTAVBA (www.enviweb.cz)
  17. ^ Waste Forum (www.enviweb.cz)
  18. ^ Zpětný odběr (www.enviweb.cz)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.