Avatar of Samantha
Samantha [1]

Moje Mainská mývalí kočka začala mít problémy po změně granulí. Alespoň tak jsem to vypozorovala. Stolice po dvou až třech dnech přesto, že jsem jí začala dávat větší množství maltózy proti trichobezoárů. Nezvracia chlupy, poměrně málo je.
Granule značky Hills měla dosud kuřecí pro koťata, kde byl obsah masa min.65%. Neměla žádné problémy. V Hills-jehně pro dospělé kočky je jen 10% jehněčího!, Ostaní mletá rýže, kukuřičná moučka, kuřecí a krůtí moučka, mletá kukuřice, vnitřnosti, rozmarýnový extrakty a … Může být toto problém? Jaký druh granulí doporučujete? Kromě granulí podávám kočce konzervy. Děkuji za každou radu.
A.K.

 Avatar of Alexandra
Alexandra [2]

Dobrý den. A syrové maso – přirozenou potravu kočky – jste nezkoušeli? Doporučuje se libové maso – zejména buřičů, is kůží (bez kostí), 48-hodin premrazená, aby se zahubili případné choroboplodné zárodky, protože maso se podává syrové.

Já chovám kočky masem alespoň jednou denně (večer), protože příprava masa vyžaduje více času než nasypání granulí či vyklopení konzervy. Dlouhodobě prospívají, dokonce i kocourek, který má problémy se zpracováním některých druhů bílkovin.

Pro více podrobností si zkuste přečíst tento článek: [3] .

krmivo – Google Blog Search

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.