Original article

Najnovší Profit se rozpráva se šéfom McDonald´s pro Slovensko, Česko a Maďarsko Radekom Janalíkom. Kúpte si ho. Šéf potvrdzuje nové prevádzky v Martine, Poprade, Košiciach a Zvolene. A – jedenástu bratislavskú v Eurovea Galleria. Na tomto místě se na slovenskej pôde se prvýkrát stretnú etablovaný McDonald´s a nováčik Burger King[1].

Čo je pro náš trh najdôležitejšie: Janalík hovorí, že najbližších pät rokov vidí “úplne bez problémov” priestor na Dalších 20-30 reštaurácii u nás. Jak vidiet na zozname miest expanzie, značka se pomaly zosúva k 50-tisícovým sídlam. Ba co víc, šéf reťazca vidí priestor pro reštauráciu v mestách od 30 tisíc Lidi. A rozširovanie bude na podnikateľoch: má se diat hlavně na základe franchisingových partnerstiev. Znamená to otvorené možnosti pro Prievidzu, Zvolen, Považskú Bystricu, Nové Zámky, Michalovce, Spišskú Novú Ves, Levice, Komárno, Humenné, Bardejov, Liptovský Mikuláš či Piešťany.


Možno vás bude zaujímať: Reťazce.sk mají Specialnu Facebook Page s novikami slovenských fast-foodov. Kliknite na “Páči se mi to” a buďte informovaní!
http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FNovinky-fastfoodov-na-Slovensku%2F126416950750929&width=292&colorscheme=dark&connections=0&stream=false&header=false&height=62[2]


Príchod McDonald´s do malých slovenských miest znamená víc, jak jen Další krok strašidelnej globalizácie. Mimo väčšej konkurencie prinesie McDonald´s hlavne a kvalitu. Žiadne staré a nekvalitné suroviny, falošný a zákerný prístup k zákazníkovi, podvody se sociálnymi odvodmi a platmi pro zamestnancov – všetko špeciality slovenských podnikateľov, kteří ještě nezliezli, nebo  nemali možnost zliezt ze stromov. Najznámejší fast-food  na této planéte prichádza do malých slovenských miest, aby jejich naučil elementárne pravidlá podnikania v službách. Konec pro obschnuté bagety ze “zaprdených” stánkov. A to znamená velmi vele. Slovensko “mcdonaldizáciu” potřebuje.

Bing: zradlo (seurce)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.