Original article

 

 

KRMIVA NADPIS

Když chcete najlepšie produkty, musíte mít tie najlepšie ingrediencie, prísnu kontrolou kvality a príkladné bezpečnostné postupy. To umožňuje nabídnout zákazníkom výrobky, které garantujú kvalitu a bezpečnost.
Všechny krmivá, které si můžete u nás kúpit vyrába kanadský výrobca  PLB International Inc.[1], Montreal. Výrobca krmív je rodinnou firmou a krmivá, které vyrába jsou distribuované do víc jak 30 zemí po celom svete.

Výroba krmív je nastavená tak, aby splňujela vysoké štandardy kvality a bezpečnosti HACCP. PLB laboratórium analyzuje kvalitu surovín a hotových výrobkov v každé fáze výroby.  Během celého procesu je výroba kontrolovaná, aby byla zaistená kvalita krmív až do poslednej granule! Suroviny od dodavatelů, z kterých jsou vyrábané krmivá, jsou podrobené prísnym akreditačným procesom.
Závod PLB International patrí k najmodernejším v globálnom priemysle.
Krmivá tohto výrobcu dovážame a predávame na slovenskom trhu už 19 rokov.

Týmito krmivami kŕmime i našich psích hostí v našom hoteli pro psov SAURUS[2].

 

 

 

 

 

 

 

 

rr

Pro uskutočnenie nákupu se nemusíte registrovat. Když tak však uděláte, získate okamžitú zľavu 2% na váš nákup. Taktéž získavate vyššie zľavy při opakovaných nákupoch, môžte být informovaný e-emailem o rôznych zľavách, výhodách a akciách na konkrétny zboží nebo o příjme nového zboží do predaja.

Výšku vašej aktuálnej zľavy si môžte kedykoľvek skontrolovat po prihlásení se do vašeho účtu v sekcii moje zľavy. Vernostná zľava je zľava, která se odvíja od celkové výšky nakúpeného zboží přes eshop přičemž všechny vaše objednávky se spočítavajú. Nárok na vyšší zľavu na ďalšiu objednávku vzniká ve chvíli, když je predchádzajúca objednávka  fyzicky prevzatá zákazníkom a uhradená. Vaši celkovú zľavu  nájdete pod názvom súčasná zákaznícka zľava. Aby ste se vyhli nepripísaniu vyššej zľavy na váš účet, vždy se uistite, že zboží objednávate jak prihlásený zákazník.

Registrovat se můžete po kliknutí na tento odkaz.[3]

 

 

 

 

 

dopravaZDARMA 3

References

  1. ^ PLB International Inc. (www.plbint.com)
  2. ^ Hotel pro psov SAURUS (www.facebook.com)
  3. ^ registrácia (eshop.saurus.sk)

Bing: krmivo (seurce)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.