Original article

V našom širokom sortimente granúl pro psov[1] zaručene nájdete to správne krmivo pro Vašeho psa, tak aby splňujelo jeho individuálne potřeby. U nás nájdete krmivá známych značiek jak napr. Royal Canin[2], Orijen[3], Purina Pro Plan[4] a vele jjiných. Mimo toho v našom eshope nájdete i konzervy pro psov[5] nebo psie maškrty.[6] Když má Váš pes zdravotné problémy a potřebuje veterinárnu diétu, doporučujeme Vám veterinárne krmivá pro psov[7].

krmivo pro psov

Granule pro psov

Vyberte si to najlepšie krmivo pro Vašeho štvornohého psieho miláčika

Zoohit nabízí pro psov širokú škálu suchých krmív a konzerv rôznych značiek, napr. Brit Care[8], Eukanuba[9], a Royal Canin Size[10].

Tyto prémiové značky vyvinuli díky dlhoročným výskumom lahodné receptúry granúl obsahujúce všechny životne důležité živiny a vitamíny. Mnoho značiek nabízí celý rad krmív pro psov všech plemien, vekových kategórií, veľkostí a životných štýlov a i pro psov se špecifickými výživovými požiadavkami.

Tu nájdete několik tipov, jak vybrat to najvhodnejšie krmivo pro Vašeho psa:

ikona napad

Vek a veľkost psa:

Správna výživa by měla odříct potřebám určitej vekovej kategórie psa. Napr. šteňatá v rastovej fáze vyžadujú zvýšený prísun energie, predovšetkým v prvých piatich měsícoch veku. Pro správny vývoj a rast potřebujú optimálny prísun vápnika, bielkovín a základných živín. Psí seniori naopak potřebujú stravu s vysokým obsahom vlákniny a se zníženým množstvom kalórií na prevenciu obezity. Dospelé psy mají rôzne potřeby v závislosti na jejich životnom štýle a aktivitách. Při výbere vhodného krmiva je též potřebné brat do úvahy veľkost psa – malé a veliké psy mají rozdielne fyziologické potřeby. Menší psi napríklad vyžadujú stravu se zvýšeným obsahom energie. Veľkost granúl je taktéž pro každé plemeno iná. Niekteré značky klasifikujú krmivá podle veľkosti psa, napr. Royal Canin Size.

Granule nebo konzervy?

Jednou z výhod suchého krmiva je, že posilňuje chrup zvieraťa a je skvelou maškrtou při výcviku. Granule jsou vhodné taktéž v případě, že odídete a necháte Vašeho psa doma samého. Pes tak může krmivo konzumovat postupne behom celého dne. Dbajte na to, aby mal Váš pes vždy dostatok čerstvej vody. Šťavnaté krmivo v podobe konzerv a kapsičiek můžete zmiešat s granulami a dodáte tak Vášmu psovi dostatočnú hydratáciu.

Kompletné nebo doplnkové krmivo?

Kompletné krmivá obsahujú všechny životne důležité živiny potřebné na udržanie dobrej kondície a zdravia zvieraťa. Kompletné krmivo není potřebné doplňovat ďalšou potravou. Váš pes dostane optimálne množstvo energie a kalórií. Doplnkové krmivo je nutné podávat spolu s Dalšími krmivami, predovšetkým šťavnatými krmivami v podobe konzerv, aby ste Vášmu psovi zaistili prísun všech dôležitěch látok a živín.

Špeciálne potřeby

: Podle zdravotného stavu Vašeho psa. Trpí Váš pes zažívacími problémami, kožnými problémami nebo ochoreniami pohybového aparátu? Je alergický? Riešením jsou Specialne krmivá určené na zmiernenie príznaku těchto ochorení.

Zpět na začiatok[13]

[11][12]

References

  1. ^ granúl pro psov (www.zoohit.sk)
  2. ^ Royal Canin (www.zoohit.sk)
  3. ^ Orijen (www.zoohit.sk)
  4. ^ Purina Pro Plan (www.zoohit.sk)
  5. ^ konzervy pro psov (www.zoohit.sk)
  6. ^ psie maškrty. (www.zoohit.sk)
  7. ^ veterinárne krmivá pro psov (www.zoohit.sk)
  8. ^ Brit Care (www.zoohit.sk)
  9. ^ Eukanuba (www.zoohit.sk)
  10. ^ Royal Canin Size (www.zoohit.sk)
  11. ^ Royal Canin Size (www.zoohit.sk)
  12. ^ Šťavnaté krmivo v podobe konzerv a kapsičiek (www.zoohit.sk)
  13. ^ Zpět na začiatok (www.zoohit.sk)

Bing: krmivo (seurce)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.