Original article

Fit Active NEXT
LOW GRAIN formula – Výrobok se zníženým obsahom obilnín, neobsahuje kukuricu, pšenicu, fazuľu.
H.D.F.R – Hypoallergenická receptúra. Hlavné zložky jak JAHŇACIE a RYBIE maso a RYŽA a CIROK jsou hypoallergenické, preto krmivo je vhodné pro psov alergické na hydinu nebo obilie.
JAHŇACINA – Je červené maso prémiovej kvality, výborný zdroj bielkovín, obsahuje všechny potřebné aminokyseliny.
RYBA – Obsahuje veliké množstvo mastných kyselín Omega 3 a 6 (DHA a EPA), ktoré mají vysokú hodnotu pro zdravú stravu.
BRUSINKY – Obsahuje vele minerálnych látok jak vápnik, horčík, sodík, železo, zinok a též mangán a fosfor. Obsahuje vitamíny A, B, C, E. Flavonoidy chránia cievy a proantocyanidy mají baktericídne účinky, které bránia vzniku infekcií močových ciest. Obsahuje též veliké množstvo fenolu, co je silný antioxidant a tak posiluje imunitný systém, chráni organizmus před infekciami a má regeneračné a detoxikačné účinky.
GMO FREE – Výrobok neobsahuje žiadné geneticky modifikované suroviny! Fit Active NEXT byl vyrobené ze 100%-ne prírodných surovín. Neobsahuje umelé farbivá ani zvirazňovače chutí.
IDEAL BALANCE – Krmivo obsahuje ideálny pomer výdatnej JAHŇACINY a Lehko stráviteľného RYBIEHO mäsa obsahujúce mastné kyseliny Omega 3 a 6. Obsahuje všechny zložky potřebné pro vyváženú stravu dospelého psa.
JOINT PROTECTION – Výrobok chráni i kĺby, co je velmi důležité nejen pro šteňatá ale i pro víc vyťažených pracovných psov, obéznych a starších jedincov. Chovatelia, který vyskúšali krmivo ho zvolili produktom TWO PAWS UP vzhledom na reakciu jejich miláčikov.
Zloženie: Maso a výrobky živočíšneho pôvodu (múka z rybieho mäsa 35%, múka z jahňaciny 15,5%), červený cirok, ryža, FOS, yucca mojave, condroitin-glykozamin.
Analytické zloženie: Bielkoviny 25%, Tuky 14%, Popol 9%, Šrot 1,4%, Vlhkost max. 10%.
Vitamíny a minerálne látky: Lizín 1,2%, Methionín 0,4%, Treonín 0,8%, Triptofán 0,25%, Arginin 1,3%, Isoleucin 0,8%, Leucin 2%, Valin 1%, Ca: 1,7%, P: 0,7%, Na: 0,6%, Zn: 93 mg/kg, Cu: 16 mg/kg, Fe: 330 mg/kg, Mn: 1 mg/kg, Se: 0,1 mg/kg, Vitamín A: 13 750 mj/kg, Vitamín D-3: 1325 mg/kg, Vitamín E: 77 mg/kg, Vitamín B-1: 4 mg/kg, Vitamín B-2: 6 mg/kg, Vitamín B-5 (Kyselina panthoténová): 11 mg/kg, Vitamín B-6: 5 mg/kg, Vitamín B-12:0,03 mg/kg, Biotín: 0,28 g/kg, Niacín (B3): 27 mg/kg, Kyselina listová1 mg/kg, Kolinklorid 2206 mg/kg.

See More[1]

References

  1. ^ See More (www.facebook.com)

Bing: krmivo (seurce)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.