Original article

Už od roku 1995 Timberwolf vyrába rotačné krmivá, které napodobňujú prirodzenú potravu divých mačiek a psov. Štúdie dokázali, že psy a vlci mají 99%-nú zhodu ve svojej DNA. Domestifikované psy zdedili po svojich vlčích predkoch ostré zuby a krátky tráviaci trakt, který je schopný metabolizovat vyššie hladiny živočíšnych proteínov a tukov. Masožravé mačky mají ještě kratší tráviaci trakt jak psy. Zvieratá v divůčine prirodzene vyhľadávajú zdroje surovej potravy, která im zabezpečí potřebné aminokyseliny, vitamíny a minerálne látky.

V súčasnosti se stále víc a víc majiteľov domácich zvierat vyhýba nadmerne spracovaným, chemicky stabilizovaným krmivám, které nabízí trh a uprednosťňujú potravu, která vychádza z prirodzenosti. Surová strava poskytuje vysoké nutričné úrovne, no může být finančne nákladná a časovo náročná na prípravu. V krmivách Timberwolf se spájajú zdravotné benefity surovej stravy a pohodlnost, kterou poskytuje granulovaná forma. Naše krmivá obsahujú vysoké hladiny prídavných zložiek potravy, jak napríklad morské riasy a ľanové semienka, které tak už není nutné dodávat ve forme doplnkovej stravy. Timberwolf obsahuje všetko, co je potřebné k naplneniu genetického potenciálu vašeho miláčika.

KRMIVÁ TIMBERWOLF SA RIADIA TÝMITO ZÁSADAMI:

Vysoký dôraz na použití výhradne najkvalitnejších vstupných surovín

Príliš vele krmív je vyrobených z vedľajších produktov živočíšnej výroby a ingrediencií velmi nízkej kvality, které můžou ohrozit zdravie vašeho zvieraťa. Receptúry Timberwolf obsahujú vysoko kvalitné zdroje proteínov (kera, jahňa, losos atď.), ovocie, zeleninu, hnedú ryžu, bylinky, semienka a gurmánske oleje. Nepoužívame plnivá a vedľajšie produkty živočíšnej výroby. Všechny nami použité ingrediencie pochádzajú z ověřených zdrojov a obsahujú vyrovnaný pomer potřebných živín. Velmi důležité je to, co naše krmivá neobsahujú. V krmivách Timberwolf se nenachádza pšenica, kukurica, sója a rafinované múky. Timberwolf neobsahuje hormóny a antibiotiká.

Krmivá bohaté na živiny

V našich receptúrach je vysoká koncentrácia esenciálnych vitamínov, minerálov, živín, antioxidantov a kompletnej škály aminokyselín, které jsou potřebné k posilneniu imunitného systému a zvýšeniu energetických hladín vašeho miláčika. Omega-3 a omega-6 mastné kyseliny podporujú funkciu kĺbov, zdravú kožu a lesklú srst. Probiotiká podporujú trávenie. Všechny živiny jsou vyvážené tak, aby naplnili nutričné požiadavky vašeho miláčika.

Znížené množstvo sacharidov, které vedie k minimalizovaniu prázdnych kalórií

Většina komerčných krmív je vyrábaná hlavne ze sacharidov jak pšeničná múka a biela ryža. Tyto ingrediencie jsou lacné a neobsahujú dostatočné množstvo vitamínov a minerálov, které váš miláčik potřebuje. Celé zrná poskytujú víc živín, obsahujú ale nižší hladiny aminokyselín a proteínov jak zdroje živočíšneho pôvodu jak kura nebo jahňa. Receptúry Timberwolf jsou bez rafinovanej múky a frakcií obila, obsahujú iba malé percento celých zŕn. Naša spoločnost nabízí i produktovú radu Legends, která je kompletne bezobilná. Timberwolf je vlastne priekopníkom ve výrobe bezobilných krmív s vysokým obsahom proteínov.

Žiadne umelé prísady a konzervačné látky

Etiketa na obale krmiva pro vašeho miláčika by nemala pripomínat zoznam potřebný pro vybavenie laboratória. Naše krmivá neobsahujú prídavné farbivá, ochucovadlá nebo chemické konzervanty jak BHA/BHT nebo ethoxyquin. Všechny receptúry Timberwolf jsou konzervované prírodným vitamínom E a extraktom z rozmarínu.

Závazek čerstvosti

Naše krmivá jsou vyrábané v menších množstvách. Tak umíme zabezpečit jejich čerstvost. Pro ochranu před oxidáciou, zožltnutiu a nepriaznivému pôsobeniu vonkajších faktorov používame vzduchotesnú obalovú technológiu.

Bing: krmivo (seurce)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.