Original article

Brit granule pro psovBrit[1] je hypoalergénne krmivo pro šteňatá a dospelé psy. Spoločnost Brit vyvinul super prémiové krmivo, které chráni organizmus před negatívnymi vlivmi prostredia. Receptúra granúl Brit Care a Brit Premium obsahuje suroviny, které podporujú imunitný systém, pomáhajú zlepšit zdravotný stav organizmu a eliminujú riziko závažných ochorení.

Brit Care

Granule pro psov Brit

Profesionálne české krmivá

Spoločnost Brit je na mezinárodnom trhu s krmivom už víc jak 20 rokov. Výroba superprémiových krmív pro psov je jednou z jej hlavných činností. Stredom pozornosti při vývoji krmív je zdravie a kondícia zvieraťa. Při výrobe jsou používané jen kvalitné čerstvé suroviny, niesú pridávané žádné proteínové náhrady nebo sója. Krmivá Brit taktéž neobsahujú konzervanty, geneticky modifikované organizmy, hovädzie a bravčové maso.
Granule Brit jsou nutrične prizpůsobené psom všech veľkostí, rôznych rás a každé životnej fáze psa.

Krmivá Brit pro psov nabízejí několik produktovov prémiovej kvality:

  • Brit Care[2]: Kvalitné hypoalergénne bezobilninové krmivo rešpektujúce nároky psov rôznych veľkostí a veku. Obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, které prispievajú ke skvelej kondícii psov, zdravej koži, srsti a ke zdraviu srdca. Díky svému zloženiu krmivo zároveň pomáha predchádzat ochoreniam. Špeciálne oblíbené sú:
  • Brit Premium Adult[3]: Prémiové krmivá pro dospelých psov rôznych plemien, prizpůsobené na individuálne potřeby malých, stredných, velkých a obrých plemien. Vysoký podiel mäsa zaisťuje ľahkú stráviteľnost.
  • Brit Premium Junior[4]: Komplexné krmivo Specialne navrhnuté pro zdravý vývoj šteniat, nezaťažuje jejich organizmus a podporuje zdravý rast kostí. S vysokým obsahom energie a vitamínov.

V naší ponuke nájdete taktéž maškrty pro psy Brit Let’s Bite[5].

Zpět na začiatok[6]

References

  1. ^ Brit (www.zoohit.sk)
  2. ^ Brit Care (www.zoohit.sk)
  3. ^ Brit Premium Adult (www.zoohit.sk)
  4. ^ Brit Premium Junior (www.zoohit.sk)
  5. ^ maškrty pro psy Brit Let’s Bite (www.zoohit.sk)
  6. ^ Zpět na začiatok (www.zoohit.sk)

Bing: krmivo (seurce)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.