Vítejte na stránce, která vám představí vegetariánské a veganské krmiva a také pamlsky pro vaše miláčky, psy a kočky.
Všechny výrobky jsou vyrobeny bez utrpení jjjiných zvířat a nebyly testovány na zvířatech. Proto jejich účinky byly nejprve teoretické a postupem času, jak přibývaly kupující těchto produktů, tak i praktické, protože se podělili o své postřehy s výrobci.
Touto cestou bychom vás i my rádi poprosili, když budete mít nějaké vlastní postřehy, nápady a připomínky, abyste se podělili o ně is ostatními a to v sekci informace.

Např. často kladené otázky jsou:

Mohou být psi vegetariáni?

Ano, psi nemají žádný problém být vegetariány. Psi se nemusí spoléhat na pojídání masa, protože všechny nutriční látky, které psi potřebují pro svůj organismus se nacházejí iv nepocházejícího zdrojích.
Jsou tisíce zdravých psů žijících na vegetariánské stravě bez jakýchkoliv problémů. Vlastně některé zdravotní problémy přicházejí a jsou spojeny s příjmem masných výrobků. Vegetariánská potrava je dobře známá kvůli zbavení se artritidy, problémů s pokožkou, srstí a obezitou u psů.

Mohou být kočky vegetariáni?

Ano, i kočky mohou být vegetariány a po dobré přípravě i vegany. Na rozdíl od psů, kočky za normálních okolností neumějí přežít bez masa. I domácí kočky jsou členy větší rodiny zahrnující lvi, tygři a jiné kočkovité šelmy, to znamená, že zdědili hodně věcí od svých větších masožravých příbuzných. Všechny kočky jsou často popisovány jako obligátní masožravci, což znamená, že ve volné přírodě by bez masa vážně onemocněly a dokonce i zahynuli.
Je to hlavně kvůli tomu, že kočky nejsou schopny produkovat určité látky, napr.taurín, které jsou normálně v masové potravě. Avšak tyto živiny se v malém množství nacházejí iv nemäsitej stravě. Tajemstvím veganské potravy je používání těchto potřebných živin ve vysokém koncentrátu, co se nachází v zeleninové stravě.
Některé z těchto živin se vyrábějí synteticky – vlastně hodně komerčních krmiv pro kočky používá syntetické, čili uměle vyrobené živiny, které se při výrobním procesu degradují.

Přinášíme vám nabídku firem Benevo, AMI, Cereal, které používají k výrobě výhradně přírodní látky a krmivo pro psy a kočky je obohacené o všechny potřebné živiny a vitamíny, čímž přinášejí kompletní potravu, která nahrazuje jakoukoliv masovou, ba dokonce ji v mnoha směrech i předčí. Po vlastních zkušenostech už můžeme potvrdit, že psi a kočky si tento druh potravy zamilují.

Bing: krmivo (zdroj)

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.